(foto: Robin Thoma).
(foto: Robin Thoma).

Fiets bij Thijs Brand uitgereikt aan winnaar Zwabberbingo

Actueel 897 keer gelezen

Leidschendam - De Damzwabbers reikten vorige week een schitterende fiets uit aan Tamara, die de hoofdprijs had gewonnen van de Zwabberbingo in december, waar ook veel andere bezoekers mooie prijzen wonnen.

De opbrengsten gebruiken De Damzwabbers om gezellige middagen te organiseren voor de jeugd, ouderen en gehandicapten. Deze feesten vinden komende weken plaats.

Gehandicaptencarnaval
Op zondag 3 februari organiseren De Damzwabbers de carnavalsmiddag voor mensen met een beperking. Dit wordt een gezellige middag vol muziek, karaoke en vermaak in de kantine van voetbalvereniging RKAVV, Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam met optredens van Feestkapel de Blaasbalgen en Rosteyn Entertainment. De middag begint om 13.00 uur.

Zwabberkrant
Op woensdag 6 februari is in deze krant een speciale editie te vinden van de 35e Zwabberkrant. In deze Zwabberkrant kunt u alle informatie lezen over de komende activiteiten van De Damzwabbers in Zwabberdam, zoals Leidschendam ten tijde van carnaval heet. Op woensdag 6 februari om 19.15 uur zal bij Ice Paradise het 1e exemplaar worden uitgereikt onder muzikale begeleiding van Boerenkapel De Zwiebels. Kijk voor meer informatie over De Damzwabbers en het carnavalsprogramma op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant