Edith Casteleyn is een nationale en internationale bekendheid als het gaat om Black American Gospelmuziek (foto: pr).
Edith Casteleyn is een nationale en internationale bekendheid als het gaat om Black American Gospelmuziek (foto: pr).

Gospelweekend met Edith Casteleyn in Oude Kerk

Actueel 483 keer gelezen

Voorburg - In het weekend van 9 en 10 maart komt Edith Casteleyn naar De Oude Kerk aan de Herenstraat 77 in Voorburg voor een zingend en swingend Black American Gospelweekend.

Edith Casteleyn is een nationale en internationale bekendheid als het gaat om Black American Gospelmuziek. Samen met haar combo en professionele zangers weet zij in korte tijd een echt gospelkoor neer te zetten, een unieke muzikale belevenis. Op zaterdagmiddag 9 maart geeft zij een workshop waarin je een aantal liederen instudeert die je op zondag 10 maart uitvoert. Voor dit muzikale feestje worden 90 meiden en vrouwen. gezocht. Zing je mee? De Black American Gospelmuziek wordt uitgevoerd tijdens de viering van Wereldgebedsdag en Internationale Vrouwendag, die dit jaar voor de 90e keer in Nederland wordt gehouden, een jubileum. Daarom is men op zoek naar 90 meiden en vrouwen (van alle leeftijden) die mee willen zingen. Je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor terug.

Lijkt het je leuk om mee te doen? De Black American gospelworkshop is zaterdag 9 maart van 12.00 tot 17.00 uur en de generale repetitie is zondag 10 maart om 17.00 uur. De uitvoering is vervolgens op zondag 10 maart om 19.00 uur (viering Wereldgebedsdag en Internationale Vrouwendag) in de Oude Kerk. Het kost €15 per persoon, inclusief bladmuziek, thee/koffie. Aanmelden kan via gospel90@avanmourik.nl of tel. 06 470 73 420. De organisatie vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant