De uitgereikt aan de voorzitter, Prinses Lacta, Page Iris, Hofnar Demy, Prins Eric, Page Babet en Narretje Lilly (foto: Ankie Mathlener).
De uitgereikt aan de voorzitter, Prinses Lacta, Page Iris, Hofnar Demy, Prins Eric, Page Babet en Narretje Lilly (foto: Ankie Mathlener). ANKIE MATHLENER

35e Zwabberkrant feestelijk uitgereikt door Damzwabbers

Actueel 369 keer gelezen

Leidschendam - Vorige week was de 35e Zwabberkrant te vinden als speciale editie in deze krant. Dankzij Het Krantje en alle sponsoren is het weer een kleurrijk uitneembaar exemplaar geworden van 16 pagina's met een oplage van ruim 48.000 stuks.

De Zwabberkrant werd feestelijk gepresenteerd bij het Ice Paradise te Leidschendam. Hierna volgende de officiële uitreiking aan de voorzitter, Prinses Lacta, Page Iris, Hofnar Demy, Jeugdprins Eric, Jeugdpage Babet en narretje Lilly. In de Zwabberkrant is alle informatie te lezen over de carnavalsactiviteiten van De Damzwabbers. Tevens staat er een kleurplaat in en puzzel, waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

Het volgende evenement is het Ouderencarnaval op zaterdag 16 februari vanaf 13.00 uur. Een gezellige (gratis) middag vol muziek, vermaak en bingo in de kantine van voetbalvereniging RKAVV op Sportpark Kastelenring in Leidschendam met o.a. een optreden van zanger Mike Nieuwenburg. Er is een unieke ophaal- en thuisbrengservice van De Damzwabbers. Geef u op door een e-mail te sturen naar ouderen@damzwabbers.nl of te bel naar 06-57738911.

Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de Carnavalsoptocht op zaterdag 2 maart met als motto 'Vier 't met toeters en bellen'. Opgeven kan door het formulier in te vullen op www.damzwabbers.nl/optocht. Meer info in de Zwabberkrant of op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant