Afbeelding

Informatiebijeenkomst Overgoo

Actueel 399 keer gelezen

Leidschendam - Het kantorengebied Overgoo in Leidschendam verandert van een gebied met kantoren en bedrijven naar een gemengd woon- en werkgebied, waar men prettig kan wonen, werken en recreëren.  Op woensdag 20 februari organiseert de gemeente van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over de concept Ontwikkelvisie voor deze locatie.

Met input van omwonenden heeft de gemeente een concept Ontwikkelvisie samengesteld. De transformatie van Overgoo zal stapsgewijs plaatsvinden, de Ontwikkelvisie fungeert daarbij als kompas. Het geeft richting aan de ontwikkelingen in de tijd en zorgt voor samenhang en flexibiliteit. Denk hierbij aan het bepalen van de ambities voor het gebied, het gewenste ruimtelijk raamwerk (het groen, het water, verkeer) en het karakter van de verschillende zones die in het gebied herontwikkeld worden. Tijdens een omgevingsbijeenkomst aan de Overgoo 6 (derde verdieping) wil de gemeente de concept Ontwikkelvisie delen met belangstellenden.

Opmerkingen en vragen tijdens de omgevingsbijeenkomst kunnen aanleiding geven om de concept Ontwikkelvisie aan te passen. Daarna wordt hij vastgesteld door het College van burgemeester en wethouders en ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. Vervolgens worden de plannen verder uitgewerkt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant