Tijdens een kookworkshop van Chef Norman Musa maak je zelf vier heerlijke Aziatische gerechten in drie uur tijd (foto: Het Krantje).
Tijdens een kookworkshop van Chef Norman Musa maak je zelf vier heerlijke Aziatische gerechten in drie uur tijd (foto: Het Krantje).

Ook kookworkshops bij Wah Nam Hong

Actueel 633 keer gelezen

Leidschendam - Wah Nam Hong supermarkten heeft alles in huis voor de Aziatische keuken. U vindt een breed assortiment aan Chinese kwaliteitsproducten. Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt u de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds 1974.

Sinds kort is ook het restaurant open en wordt gerund door Chef Norman Musa een bekende tv persoonlijkheid in Maleisië en Engeland. Zijn pop-up restaurant bij Wah Nam Hong Markthal Rotterdam is zo'n groot succes dat hij nu de leiding heeft in Leidschendam. Proef de Aziatische keuken en geniet van het menu dat Chef Norman Musa speciaal voor u heeft samengesteld.

Of beleef een kookworkshop van Chef Norman Musa en maak zelf vier heerlijke Aziatische gerechten in drie uur tijd. In april zijn er nog enkele plaatsen vrij. U krijgt ook de recepten mee zodat u het thuis ook nog eens kunt maken. Heeft u de smaak te pakken? In zijn kookboek Magical Malaysian (deze komt in juni in het Nederlands uit) staan de meest heerlijke recepten.

Wah Nam Hong vindt u in de Fresh! in Leidschendam, Liguster 108. Meer info via info@wnh.eu, tel. 085-0436765 of kijk of op de website www.wnh.eu.

Uit de krant