Afbeelding

Debatavond over schone mobiliteit in de regio

Actueel 126 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Twee dagen voor de Privinciale Statenverkiezingen organiseren de drie lokale D66 afdelingen, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, een debatavond met als thema 'schone mobiliteit in de regio'. De debatavond vindt plaats op maandag 18 maart om 20.30 uur in Partycentrum Dekker's Hoeve te Voorburg en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

De drie lokale D66 afdelingen organiseren samen periodiek een aantal discussie- en debatavonden. Iedere keer staat er een actueel of maatschappelijk thema centraal. Deze avonden zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerde inwoners van deze drie gemeenten. Tijdens eerdere edities stonden thema's centraal zoals 'de lokale democratie uitgedaagd', 'de toekomst van winkelcentra' en 'duurzaamheid en vergroening'.

Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde regio's in Nederland, Europa en zelfs de wereld. Bijna nergens in Europa is de lucht zo vervuild als in Zuid-Holland. Hoe zorgen we dat we niet stil komen te staan en garanderen we tegelijkertijd schone lucht en een fijne woonomgeving voor iedereen? 

Uit de krant