Afbeelding

Beelden van verdachte van diefstal bankpas

Actueel 380 keer gelezen

Voorburg - Een 85-jarige mevrouw werd op de parkeerplaats bij een winkelcentrum in Voorburg slachtoffer van een afleidingstruc waarbij haar bankpas werd gerold. Er werd hierna op een aantal locaties voor een groot bedrag geld van haar rekening opgenomen. De verdachte is gefilmd bij de bank waar hij een van de pintransacties deed.

Het slachtoffer werd door een man aangesproken die haar een kaart toonde en de weg vroeg. Hoogstwaarschijnlijk is tijdens dit gesprek haar bankpas gerold.  De volgende dag ontdekte ze pas dat haar pas weg was, maar toen was de pas al op negen plekken gebruikt, waaronder in Voorburg, Rotterdam, Veghel en zelfs in België. In totaal is er voor 5280 euro van haar rekening opgenomen.

Signalement
De verdachte  is blank, heeft kort haar met inhammen en draagt een bril. Hij is elke keer netjes gekleed in een colbertje en een overhemd.  

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. 

Uit de krant