Afbeelding

Fleurige milieuparkjes moeten afvaldumping voorkomen

Actueel 651 keer gelezen

Voorburg - De milieuparkjes op het Oosteinde en de Marcellus Emantslaan in Voorburg zijn opgefleurd met kunstgras en -bloemen. Het gaat om een proef van enkele maanden. Het doel is dat er minder afval naast de containers wordt gezet.


Afval dat niet in de container past is grofvuil. Zet afval niet naast de container, dat ziet er rommelig uit. Ook weet Avalex niet dat het er staat als het niet wordt doorgegeven, waardoor zij het niet op kunnen halen. Maak daarom altijd een grofvuilafspraak op www.avalex.nl/grofvuil. Dan wordt het gratis opgehaald!

Inleverpunt klein grofvuil Voorburg
Grofvuil wegbrengen kan natuurlijk ook. Dit kan op alle milieustraten van Avalex. Op de Nieuwe Havenstraat 3b in Voorburg is vanaf zaterdag 16 maart, eens per twee weken, een inleverpunt voor klein grofvuil. Kleine meubels, elektrische apparaten en metaal kunt u hier inleveren.

Bijplaatsingen weghalen door Clean Team
Staat er toch afval naast de container? Dan rijdt een speciaal team door de straten van Leidschendam-Voorburg om dit afval op te ruimen. Zij brengen het naar de milieustraten van Avalex, waar het afval dat is ingezameld wordt gesorteerd. Zo kunnen zij afval weer recyclen. Wanneer men bijgeplaatst afval bij de ondergrondse- of bovengrondse containers aantreft kan er gebeld worden met de klantenservice van Avalex, zodat zij het kunnen ophalen. Avalex is ook via Twitter bereikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant