De afgelopen maanden wordt Leidschendam-Voorburg geteisterd door een reeks van autobrandjes en vernielingen met vuurwerk (archieffoto).
De afgelopen maanden wordt Leidschendam-Voorburg geteisterd door een reeks van autobrandjes en vernielingen met vuurwerk (archieffoto).

Autobrand na harde knal in Voorburg

Actueel 866 keer gelezen

Voorburg - Maandagmiddag hoorden omwonenden aan de Van Leeuwenstraat in Voorburg een harde klap, waarna er een personenauto in brand stond. De brandweer bluste het vuur.

Het lijkt er dus op dat, ondanks het feit dat er reeds drie verdachten vastzitten voor de reeks van brandstichtingen en vernielingen met zwaar vuurwerk, deze incidenten toch nog steeds aanhouden.

Na hun aanhouding zijn er in totaal alweer drie gevallen van brandstichting en harde knallen bekend.

De recherche komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook kunt u informatie melden via het Team Criminele Inlichtingen, via het nummer 06-57876279.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant