Afbeelding

Nieuwe geluidsinstallatie voor raadzaal

Actueel 329 keer gelezen

Voorburg - Het college wil de geluidsinstallaties in de raadzaal vervangen voor een moderner systeem. De huidige installaties zijn op leeftijd (geven veel storingen) en zijn niet meer van deze tijd. De investering hiervoor bedraagt € 300.000. Tevens bestaat organisatorisch behoefte aan een uitbreiding van de installaties naar twee andere ruimten in Swaensteyn, te weten de presidiumkamer en de voormalige Brakruimte. De kosten van deze extra wens bedragen € 50.000.

De huidige apparatuur is dermate storingsgevoelig dat tijdens vergaderingen steeds een specialist aanwezig moet zijn om stante pede storingen op te heffen. Dit blijkt vrijwel iedere vergadering daadwerkelijk nodig. Dit geeft uiteraard extra kosten. Het begint voor raadsleden onwerkbaar te worden
Omdat er in de presidiumkamer en de voormalige Brakruimte beeldvormende raadsbijeenkomsten worden gehouden wil het college de apparatuur ook daar installeren. De kosten van deze extra wensen bedragen respectievelijk € 23.000 en € 19.000. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant