Afbeelding

Groot onderhoud en nieuwe inrichting Nieuwstraat

Actueel 1.209 keer gelezen

Leidschendam - Aankomende week start het groot onderhoud aan de Nieuwstraat. Een gedeelte van de riolering, het asfalt en de bestrating van de Nieuwstraat, Venestraat, Damhouderstraat en omgeving in Leidschendam is aan vernieuwing toe.

Ook zijn een aantal kabels en leidingen aan vervanging toe. De omgeving krijgt na de werkzaamheden aan het riool en de kabels en leidingen een nieuwe inrichting. De Nieuwstraat wordt een laan met bomen en is in de nieuwe situatie veiliger en makkelijker om over te steken. De Damhouderstraat wordt ingericht als een 30 kilometer zone.

Bereikbaarheid in de maanden april en mei
Fietsers worden omgeleid met borden. Het gaat in de maand mei om een korte omleiding via rotonde De Tol en Leidsekade. Voor autoverkeer verandert er nog niets. Vanaf mei is er éénrichtingsverkeer vanaf De Tol over het deel Venestraat/Nieuwstraat tot aan de Damhouderstraat. Verkeer vanaf de Damhouderstraat tot aan De Tol wordt omgeleid. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. De omleidingen en afzettingen zijn bekend bij de nood- en hulpdiensten. Deze kunnen altijd bij de woningen.

Meer informatie over de nieuwe inrichting is te venden op www.lv.nl/nieuwstraat. Ook hangen wij de inrichtingstekeningen op bij kinderopvang Partou, het wijkgebouw Ons Tolhuis, de basisschool De Wegwijzer en De Binnenhof.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant