Gastgezinnen gezocht voor geleidehonden | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Gastgezinnen gezocht voor geleidehonden

  •   358 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Geleidehondenschool Herman Jansen zoekt dringend gastgezinnen die een pup vanaf de leeftijd van 8 weken onder begeleiding van de school opvoeden en trainen.

De geleidehondenschool traint geleidehonden voor blinden en slechtzienden sinds 1995. Een geleidehond zorgt voor onafhankelijkheid, mobieler zijn en vooral een maatje hebben, contacten leggen met mensen die hun hond uitlaten en daardoor komen sommige echt uit hun isolement, het is niet alleen een hulpmiddel maar ook een maatje.

De school kan echter geen geleidehonden trainen zonder gastgezinnen die de pup (onder begeleiding van de school) opvoeden en trainen. Daarom is men nu weer op zoek naar gastgezinnen die dat voor de duur van een jaar willen doen. U volgt o.a. trainingen die door de school gegeven worden. Er zijn trainingslocaties in omgeving Den Haag.

Wat u in de trainingen leert zult u in uw eigen tijd en omgeving wekelijks in de praktijk gaan brengen zodat het een gewoonte wordt voor de hond. U leert met de pup mee te gaan met bus/trein/tram, de drukte in, naar school, naar werk, mee uit eten, boodschappen doen; kortom alles wat iemand zoal doet.

Gezocht worden gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, waarbij er overwegend iemand thuis is die de zorg voor de pup op zich neemt. Werk is geen probleem mits de hond mee kan en u tijd heeft om naar de trainingen te komen en het geleerde in de praktijk te brengen. Eigen honden geen bezwaar, mits sociaal en goed luisterend. Katten en andere dieren moeten wel een hond in huis accepteren. Men krijgt alle benodigdheden voor de hond: voer, entingen, ontwormingen enz.

Geïnteresseerd? Bel dan naar 036- 5384560/06-15619160 en geef u op voor de infodag op 11 mei, of kijk op www.geleidehondentrainer.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>