Ivonne de Natris uit Voorburg is de  winnaar van de Award 2018-2019 voor beste Trouwambtenaar (Foto: FotoKonijnenburg).
Ivonne de Natris uit Voorburg is de winnaar van de Award 2018-2019 voor beste Trouwambtenaar (Foto: FotoKonijnenburg). FOTOKONIJNENBURG

Voorburgse trouwambtenaar wint publieksprijs

Actueel 701 keer gelezen

Voorburg - In de categorie Trouwambtenaar is Ivonne de Natris van Lief Bruidspaar uit Voorburg begin april gekozen als winnaar van de Top Trouwbedrijven Award 2018-2019. "Het is een enorme eer en ik sta werkelijk met het rood op mijn wangen van trots", vertelt Ivonne de Natris enthousiast. 

"Het gaat bij deze Award immers om een publieksprijs. De organisatie heeft vooral gekeken naar de reacties van bruidsparen op onder meer mijn eigen website Liefbruidspaar.nl. Dat ik nu de Award gewonnen heb, betekent voor mij dan ook heel erg veel."

Een hele eer
"Toen ik in 2014 werd beëdigd als Babs, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand was dat voor mij heel bijzonder", vertelt Ivonne de Natris. Het feit dat je mág bijdragen aan een van de belangrijkste momenten van twee mensen die van elkaar houden, is een hele eer en zó verschrikkelijk mooi. Het is met geen pen te beschrijven."

Voorrecht
"Ik ben nu vijf jaar verder en heb honderden huwelijken mogen sluiten", vertelt de 53-jarige Awardwinnares. "Daarbij voel ik het elke keer weer als een enorm voorrecht dat bruidsparen met mij hun persoonlijke, mooie, maar soms ook emotionele verhalen willen delen. Ik doe er vervolgens alles aan om met respect voor de dingen zoals ze zijn en hoe het bruidspaar het wil een persoonlijk, pakkend en waardevol verhaal te maken dat helemaal bij het bruidspaar past."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant