Orrin Romijn neemt het Master in PTC Certificaat in ontvangst (foto: pr).
Orrin Romijn neemt het Master in PTC Certificaat in ontvangst (foto: pr).

PTC Certificaat voor Orrin Romijn van Stomerij Van Kan

Actueel 741 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen zaterdag vierde de Netex, het overkoepelende orgaan van de Nederlandse Textielreiniging en -verzorging, haar 100-jarige jubileum in Kasteel Ophemert.

Tijdens deze dag kreeg Orrin Romijn, bedrijfsleider van Stomerij van Kan, het Master in PTC Certificaat uitgereikt. Een studie die past bij een allround professional in de textielreiniging, iemand die staat voor vakmanschap en kwaliteit.

In oktober 2018 is Stomerij van Kan genomineerd voor de Global Best Practices Awards 2018. Al moest deze stomerij de strijd aangaan tegen vele groten der aarde, waaronder grote concerns uit China, Rusland en Japan, heeft de Koninklijke Stomerij van Kan toch de zesde plaats van de wereld weten te behalen.

Mede dank zij het CerClean certificaat dat Stomerij van Kan als 1e stomerij van de wereld in ontvangst heeft genomen. Een internationaal erkend certificaat gebaseerd op best practices in textielreiniging, milieuwetgeving en ISO 9001.

Wereldwijd groeit de interesse in kwaliteitsmanagement als gevolg van sociale, economische, technologische en politieke ontwikkelingen. In alle bedrijfssectoren neemt de vraag naar kwaliteitsmanagement toe, dit geldt ook voor de branche van professionele textielreiniging. Meer informatie is te vinden op www.stomerijvankan.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant