Rabobank op zoek naar jonge ambassadeurs voor jongerenraad | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Rabobank op zoek naar jonge ambassadeurs voor jongerenraad

  •   106 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Ben jij tussen de 18-28 jaar, klant van de Rabobank, woon en/of werk je in de Haagse Regio en wil je samen met de Rabobank een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Lees dan verder.

De Rabobank is op zoek naar jongeren voor een nieuw op te richten raad. Met deze raad wil de bank werken aan het motto 'growing a better world together'.

De leden, klanten, raad van commissarissen en medewerkers van de Rabobank maken het verschil in hun lokale omgeving. Ook jongeren zijn een belangrijke doelgroep. Luisteren naar en discussiëren met jongeren helpt de bank bij het halen van haar maatschappelijke en commerciële doelen. Daarom lanceert de Rabobank een jongerenraad, een club jonge ambassadeurs die met een frisse blik meedenkt over hoe we zij haar coöperatieve doelen invulling kan geven.

De jongeren krijgen toegang tot een netwerk waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen en hen wordt gevraagd mee te denken over hoe de bank de doelgroep jongeren beter kan bereiken. Meedoen aan de jongerenraad heeft veel voordelen. De jongeren doen bestuurlijke ervaring op en leren een mening vormen en discussiëren. Daarnaast nemen ze een kijkje achter de schermen bij de bank. En wie weet levert dat wel een stageplaats of baan op.

Ben jij die ambassadeur naar wie de Rabobank op zoek is? En nieuwsgierig naar het lidmaatschap van de Rabobank en het profiel voor de jongerenraad? Bel of mail Elly Nieuwets dan voor 15 mei via Elly.Nieuwets@rabobank.nl, of tel. 088-726 70 67.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>