Het kamerkoor Voix Jolies bij De Oude Kerk in Voorburg (foto: pr).
Het kamerkoor Voix Jolies bij De Oude Kerk in Voorburg (foto: pr).

Herdenkingsconcert Voix Jolies op 4 mei in Oude Kerk

Actueel 486 keer gelezen

Voorburg - Kamerkoor Voix Jolies verzorgt op 4 mei met dodenherdenking traditiegetrouw een herdenkingsconcert in de Oude Kerk te Voorburg.

Het concert volgt op het herdenkingsprogramma van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het koor brengt dit jaar het prachtige Requiem van John Rutter ten gehore. Sopraan Maria Valdmaa, organist Casper de Jonge en Het Haags Kamerorkest verlenen hun medewerking. Naast Rutter staan het Agnus Dei van Samuel Barber en werken van Parry, Guest en Miller op het programma. Het geheel staat onder leiding van dirigent Stef Collignon.

Het concert is in de Oude Kerk, Herenstraat 77, Voorburg, op zaterdag 4 mei 2019. Aanvang 21.00 uur; de kerk is open om 20.30 uur. De entreeprijs is 15 euro. Kaarten zijn vooraf te bestellen via mail, info@voixjolies.nl of via www.voixjolies.nl. Op 4 mei zijn vanaf 20.30 uur aan de kerk kaarten te koop tegen contante betaling. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Van Ravesteyn Fonds en het Koepelfonds.

Kamerkoor Voix Jolies gaat regelmatig uitdagende projecten aan met uitvoeringen in binnen- en buitenland. In oktober 2013 bezocht het koor Boedapest, in september 2017 maakte Voix Jolies een koorreis naar Engeland (Wales). Meer info op www.voixjolies.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant