De werkzaamheden starten op 15 mei in fase 2b en zijn volgens planning eind 2019 afgerond.
De werkzaamheden starten op 15 mei in fase 2b en zijn volgens planning eind 2019 afgerond.

Nieuwstraat en omgeving op de schop

Actueel 935 keer gelezen

Leidschendam - KWS Infra gaat in de komende periode werkzaamheden uitvoeren in- en aan de Nieuwstraat en omgeving. 

Vanaf woensdag 15 mei wordt de Nieuwstraat vanaf de Tol tijdelijk eenrichtingverkeer. De aannemer van Stedin en Dunea (van Gelder) heeft ruimte nodig om veilig de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Vandaar dat eenzijdig de Nieuwstraat is afgesloten. De eerste twee dagen worden er verkeersregelaars ingezet om de nieuwe verkeerssituatie te begeleiden.

Na alle voorbereidingen start KWS Infra fysiek in fase 2b met het grond- en rioolwerkzaamheden aan de achterzijde aan het parkeerterrein van Schouten. De weg van- en naar het parkeerterrein is vanaf deze datum niet bereikbaar.

Tijdelijke parkeerplaatsen
Op de hoek van De Oude Bleijk en de Nieuwstraat achter het opslagterrein van Dunea, Van Gelder en KWS is een tijdelijk parkeerterrein ingericht. Ook op de hoek van De Schans en de Ambachtstraat wordt er een tijdelijke parkeervoorziening gerealiseerd. 

KWS App
Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download de gratis KWS App. Zoek in de Playstore of Applestore naar: 'KWS' en zonder registratie kunt u de App downloaden en installeren. Na installatie zoekt u het project op Leidschendam-Voorburg en klik op 'Groot onderhoud Nieuwstraat' en sla deze op als favoriet. U vindt informatie over de voortgang, de fasering en de planning terug in de app. Ook kunt u via de KWS App vragen, klachten en complimenten indienen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant