Afbeelding

VlietGemeenschapsFonds geeft laatste geld weg

Actueel 540 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Na tien jaar heft het VlietGemeenschapsFonds (VGF) zichzelf op. Het bestuur vindt dat aan het financieel mede-mogelijk maken van burgerinitiatieven reeds in ruime mate tegemoet gekomen wordt.

In het afgelopen decennium is vaak een beroep gedaan op het VGF. In circa 100 individuele gevallen werd een initiatief financieel ondersteund. Het VGF beschikt echter nog over een restbedrag van circa 1000 euro dat het bestuur eenmalig ter beschikking wil stellen aan een slotwens c.q. initiatief van inwoners uit de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Particulieren of organisaties die een zinvol maatschappelijk project hebben waaraan dit bedrag kan worden besteed, kunnen een verzoek indienen om in aanmerking te komen voor die 1000 euro. Kosten voor individuele hulpverlening/inkomensondersteuning, consumpties en inzet van professionals komen niet voor de financiële bijdrage in aanmerking.

Stuur een aanvraag in naar l.steenmetser@casema.nl. Het bestuur maakt uit de ingezonden verzoeken dan een keuze. Uiterlijk eind juni wordt de uitslag bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant