Roos Steenbergen, die net haar avontuur bij The Voice Kids achter de rug heeft, is op de slotavond special guest (foto: pr).
Roos Steenbergen, die net haar avontuur bij The Voice Kids achter de rug heeft, is op de slotavond special guest (foto: pr).

Roos van Voice Kids te gast op Slotavond

Actueel 294 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag 18 mei is de Slotavond van seizoen 2018/2019 Open Podium Talentenloods voor jeugd tot en met 21 jaar. Special Guest is Roos Steenbergen.

Roos volgt Roan Pronk op (een van de hoofdrolspelers in de musical Billy Elliot), omdat Roan zich aan het voorbereiden is op zijn vervolgstudie in Londen. Roos heeft net het avontuur Voice Kids achter de rug in het team van Marco Borsato.

Op deze Slotavond worden de Final Two Talents bekend gemaakt en bepaalt het publiek wie de Publieksprijs krijgt. Roos zal de Publieksprijs overhandigen en natuurlijk ook zelf zingen. De optredens bestaan uit muziek van meeslepende pop tot klassiek, dans waar de energie van afspat en een première van een gloednieuw tweede boek van Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrrr.

Presentator Angelique Schipper wordt geassisteerd door niemand minder dan Ties Brink, de jonge burgemeester van Madurodam. De burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Klaas Tigelaar neemt plaats in de jury, samen met voorzitter Talentenloods Paul de Beer en Ilona van Haenen Muziek, die tevens juryvoorzitter is.

Kijk voor het hele programma op de website van Talentenloods.nl. Hier staat ook het aanmeldingsformulier voor het nieuwe seizoen. Kaarten voor de Slotavond €7,50 normaal en €5 t/m 21 jaar kunnen gereserveerd worden via de website theaterludens.nl. De Slotavond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de gezellige foyer geopend. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant