Luchtkussens op het terrein van Scouting Pius XII (foto: pr).
Luchtkussens op het terrein van Scouting Pius XII (foto: pr).

Jubileumdag voor 60-jarige Scoutinggroep Pius XII

Actueel 631 keer gelezen

Leidschendam - Scoutinggroep Pius XII Leidschendam bestaat 60 jaar en viert dit jubileum met een open dag op zaterdag 18 mei op het Piusplein aan de Prins Hendriklaan 30 in Leidschendam.

Heb jij het scoutingavontuur nog niet beleefd kom dan naar de open dag. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zijn er diverse scouting activiteiten. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar, dan is dit jouw kans om gratis mee te doen! Leg een parcours af op een megaspringkussen, bak broodjes boven een kampvuur, doe mee met spelletjes op het water en/of maak je eigen suikerspin.

Scouting Pius XII is opgericht in 1959 als jongensgroep. De afgelopen 60 jaar zijn vele Leidschendammers welp, scheepsjongen, landverkenner, zeeverkenner en/of staflid geweest bij de Pius XII. Ben jij ooit lid geweest en wil je de logboeken uit jouw tijd teruglezen dan kan dat op de open dag. De Pius XII staat niet alleen meer open voor jongens, maar ook voor meisjes voor scouting in een modern jasje en met leuke oude tradities. De Pius XII kijkt uit naar de volgende 60 jaar vol spel, sport en avontuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant