De Voorjaarsmarkt op De Julianbaan (archieffoto DJ).
De Voorjaarsmarkt op De Julianbaan (archieffoto DJ).

Voorjaarsfestival in winkelcentrum De Julianabaan

Actueel 650 keer gelezen

Voorburg - De winkeliers van winkelcentrum De Julianabaan vinden het weer tijd voor het Voorjaarsfestival. Iedereen is zaterdag 18 mei welkom bij de diverse activiteiten.

Het Voorjaarsfestival is hét festival waar je geniet van de lente in het mooie Voorburg. Naast de bloemenmarkt, vrolijke voorjaarsproducten, lentemode, biologische artikelen en andere producten gerelateerd aan de lente vind je hier komende zaterdag muziek en leuke activiteiten. De verschillende activiteiten die georganiseerd worden, zorgen voor vermaak voor het gehele gezin.

Zo is er een springkasteel voor het grootste springplezier, een draaimolen, eendjes vissen, diverse kinderworkshops en activiteiten zoals het manoeuvreerspel, Catch the Match, Hoedje wip, Knutselplein en glittertattoos. Kinderdagverblijf ZO organiseert appelschilwedstrijdjes, waarmee kinderen per 2 een appeltje schillen en er meteen een spiraal van maken. Het evenement aan de Koningin Julianalaan en het Koningin Julianaplein in Voorburg is gratis te bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant