Consultatiedag Silhouette bij Oogmerk Tunderman Damlaan | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Consultatiedag Silhouette bij Oogmerk Tunderman Damlaan

  •   102 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Altijd al willen weten wat voor kleurtype u bent en welke vormen bij uw gezicht passen als het om een bril gaat? Kom dan zaterdag 18 mei bij Oogmerk Tunderman aan de Damlaan 23c in Leidschendam langs op de Silhouette consultatiedag.

Op deze dag krijgt u persoonlijk briladvies van een professionele Silhouette Eyewear consulente en kunt u de volledige collectie van Silhouette ontdekken. Klanten kunnen zich hiervoor opgeven op diverse tijdstippen (wel van te voren even aanmelden). Het duurt ongeveer 45 minuten.

Ongeveer de helft van alle vrouwen en mannen moeten in feite een bril. Maar lang niet iedereen draagt er effectief één. Zeker niet als ze de deur uitgaan, en al helemaal niet als er een feestje in de agenda staat. Nochtans is de bril weer helemaal hot als accessoire. De Silhouette consulente helpt u dan ook graag verder in de zoektocht naar een ideale bril op een consultatiedag. 

Er zijn twee basisvormen voor de glazen waaruit u kunt kiezen: ronde glazen maken het gezicht zachter, terwijl rechthoekige glazen een scherpere, hardere look creëren. De perfecte bril vormt een contrast tussen de vorm van de brillenglazen en het gezicht.

De oogcontouren bieden de belangrijkste meetwaarden bij de selectie van uw brillenglazen.  De beste oplossing is dat de bovenste rand van het glas de natuurlijke boog van de wenkbrauw volgt. 

Sommige kleuren laten uw gezicht stralen terwijl andere u er juist bleek laten uitzien. Kies om uw oogkleur echt goed tot zijn recht te laten komen voor kleuren die elkaar aanvullen. Kies een donkere bril bij lichte ogen en een lichte bril als u donkere ogen heeft.

Voor wat betreft huidkleur bestaan er twee basistypes: warm en koel. Bij het warme en donkere type kunt u het beste kiezen voor warmere, glanzende tinten, zoals goudbruine aardetinten. Bij het koele en lichtere type passen zilver, blauw of metallic tinten of lichtere matte kleuren. 

Meer informatie op www.oogmerktunderman.nl, of bel naar 070-3274635.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>