Drukte aan de tafels tijdens A Walk in the Park, waar in 2018 duizenden mensen op af kwamen (foto: Ap de Heus).
Drukte aan de tafels tijdens A Walk in the Park, waar in 2018 duizenden mensen op af kwamen (foto: Ap de Heus).

Vijfde Walk in the Park is de laatste

Actueel 1.726 keer gelezen

Voorburg - De organisatie van A Walk in the Park heeft bekendgemaakt dat het evenement in Park Vreugd en Rust komend weekend voor de laatste keer zal worden georganiseerd.

"Wij hebben enorm veel zin in deze jubileumeditie, maar meer dan vorige jaren was het dit jaar een enorme krachttoer voor de organisatoren om dit gratis festival weer mogelijk te maken in onze mooie stad. Het succes van A Walk in the Park gaat logischerwijs gepaard met toenemende kosten op het gebied van veiligheid, programmering en faciliteiten", aldus organisator Dave Fisser.

"Door de onzekerheid op het gebied van subsidie en aflopende sponsorcontracten moeten wij met pijn in ons hart bekend maken dat de komende editie van A Walk in the Park de laatste zal zijn", laat hij weten. "Wij kijken terug op vier geweldige edities waarin we veel geleerd hebben en bovenal trots zijn op ons enthousiaste publiek dat in grote getale kwam opdagen. Zij hebben genoten van o.a. lokaal talent, theater, kunst en lekkernijen en van de bekende en minder bekende artiesten op ons festival. Ook de honderden ouderen die deelnamen aan de meezing brunch, zullen we niet snel vergeten. Wij danken alle artiesten, instellingen, culinaire partners, vrijwilligers, sponsoren, participanten en bovenal de gemeente voor hun betrokkenheid."

Maar voordat het zover is, vindt het openluchtfestival komend weekend nog een keer plaats. De opbouw is in in volle gang, achter de schermen worden de puntjes op de i gezet en de weersvooruitzichten zijn goed. Ook dit jaar is er tijdens het festijn volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek, food en is er ook een uitgebreid kinderprogramma. Het prachtige park wordt verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark, waarin ook dit jaar leuke activiteiten georganiseerd worden zoals het Stads Walking Dinner, De Meezingbrunch voor de lokale ouderen en de fitcontest voor de jeugd.

"We hopen dat de inwoners van Leidschendam-Voorburg dit weekend nog 1 keertje allemaal present zullen zijn, zodat we er met zijn allen een knallende afsluiter van kunnen maken", luidt Dave Fissers wens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant