Gezellig druk in Park Vreugd en Rust tijdens A Walk in the Park (foto: Ap de Heus).
Gezellig druk in Park Vreugd en Rust tijdens A Walk in the Park (foto: Ap de Heus).

Grote drukte bij mogelijk laatste A Walk in the Park

Actueel 794 keer gelezen

Voorburg - Grote drukte bij A Walk afgelopen weekend in the Park in Vreugd en Rust. Duizenden mensen bezochten het evenement, waarvan wordt gezegd dat het de laatste editie was, maar waar het laatste woord nog niet over gesproken is.

Het park was verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark. Er werden leuke activiteiten georganiseerd zoals het - vooraf al uitverkochte - Stads Walking Dinner, De Meezingbrunch voor de lokale ouderen en de fitcontest voor de jeugd.

Het muziekprogramma was weer zeer geslaagd, met verspreid over de dagen o.a. Anita Meijer, Mike Peterson, Willem Bodhi, Captain Midnight XL, The Raspers en (volgens sommigen) de beste zangeres van Nederland, Trijntje Oosterhuis.

Vanwege het prima weer ging het programma op zaterdag zelfs vroeger van start en het werd net zo'n succes als de vrijdagavond al was geweest. "Dachten we dat het na vrijdag niet veel gekker kon, werd dat nog even overtroffen", aldus organisator Dave Fisser. "Wat een mensen en wat een gezelligheid!"

Op zondag was er weer van alles te doen. In het McDonald's Familypark was er de Kids Hits Bingo en poppenkast en magicshows in de theaterwagen. Jeugd kon zich uitleven tijdens de Rabobank Sport Challenges en in de grote tent was er het Local Talent Festival waar talenten van Drumschool Voorburg werden begeleid door o.a. the Raspers. Verder ook nog optredens van Serge Solo en MDS en tot slot dus Trijntje Oosterhuis.

Het was een fantastische editie van A Walk in the Park, maar zeker voor Dave Fisser ook wel een emotionele 'rollercoaster'.

Vorige week liet Fisser namelijk weten dat het de laatste editie van A Walk in the Park zou worden. "Het succes van A Walk in the Park gaat logischerwijs gepaard met toenemende kosten op het gebied van veiligheid, programmering en faciliteiten. Door de onzekerheid op het gebied van subsidie en aflopende sponsorcontracten krijgen wij het niet meer rond", laat hij weten.

Er waren veel steunbetuigingen voor het evenement en GemeenteBelangen (GBLV) is zelfs een petitie gestart om ervoor te zorgen dat A Walk in the Park behouden blijft.

(foto's: Ap de Heus).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant