De politie bekommert zich om het slachtoffer dat later met de ambulance naar het ziekenhuis zou worden vervoerd (foto: Lucien de Vries).
De politie bekommert zich om het slachtoffer dat later met de ambulance naar het ziekenhuis zou worden vervoerd (foto: Lucien de Vries).

Grote groep mishandelt jongeman op President Kennedyplein

Actueel 1.917 keer gelezen

Leidschendam - Een groep van twintig á dertig personen heeft vrijdag 31 mei omstreeks 16.00 uur een jongeman mishandeld op het President Kennedyplein in Leidschendam.

Er zou eerder op die dag al ruzie zijn ontstaan met enkele betrokkenen. Toen hij enige tijd later werd gezien bij de supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan werd de man daar belaagd. Nadat omstanders er wat van zeiden, namen ze het slachtoffer mee naar het President Kennedyplein. Daar zouden nog veel meer personen 'uit alle hoeken en gaten' zijn opgedoken en werd de man mishandeld.

Na de mishandeling maakten de daders zich snel uit de voeten verspreidde de groep zich weer in de richting van de kruising Burgemeester Velthuijsenlaan/Dobbelaan. Omstanders en agenten ontfermden zich over het slachtoffer, terwijl meerdere voertuigen in de omgeving op zoek gingen naar verdachten. Ook werden getuigenverklaringen genoteerd en camerabeelden verzameld. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Het slachtoffer is met vermoedelijk een hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd voor controle.

De politie is een onderzoek gestart. Mensen die getuigen waren van de mishandeling of de ruzie nabij de supermarkt, of op een andere manier informatie hebben die naar de daders kunnen leiden, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant