[DE JULIANABAAN] Tanelle Bergshoeff Interieur Voorburg viert 25e verjaardag | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Taco en Ellen Bergshoeff in hun winkel aan de Koningin Julianalaan in Voorburg (foto/tekst: Dick Janssen).
Taco en Ellen Bergshoeff in hun winkel aan de Koningin Julianalaan in Voorburg (foto/tekst: Dick Janssen).
DE JULIANABAAN

Tanelle Bergshoeff Interieur Voorburg viert 25e verjaardag

  •   245 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Tanelle Bergshoeff Interieur aan de Koningin Julianalaan 150 in Voorburg bestaat 25 jaar. Dat wordt onder meer gevierd met een maand lang speciale acties voor de klant.

Tanelle is een kwart eeuw geleden gestart aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg. "Een vrij klein pandje; veel kleiner dan onze huidige winkel aan de Koningin Julianalaan in Voorburg", geeft Taco aan. Inmiddels wonen hij en zijn vrouw Ellen in Rijswijk, maar Taco is een geboren Voorburger. "Mijn opa had 100 jaar geleden nog een zuivelwinkeltje in de Herenstraat", vertelt hij. Zijn vader werkte eerst bij Pander Meubelen in Den Haag en startte later zijn eigen winkel in woninginrichting. Taco (50) werkte daar vanaf zijn 15e en werd stoffeerder. Ellen maakte al gordijnen voor Taco's vader en na verloop van tijd openden Taco en Ellen Bergshoeff samen hun eigen bedrijf.

Ellen adviseert in de winkel in Voorburg en maakt tussendoor de gordijnen. Taco legt de vloeren, monteert zonwering en hangt de gordijnen op en verzorgt het afleveren en plaatsen van de bedden. Maar ook voor bijkomende klussen draait hij zijn hand niet om. "Bij aflevering en montage gebeurt het – vooral bij senioren - regelmatig dat mij gevraagd wordt om te witten, te behangen of te verven, of even een spiegel of schilderij op te hangen", vertelt Taco. "Ik heb pas zelfs nog een hele make-over van een slaapkamer gedaan." Hij komt de ruimtes zelf opmeten en legt ook de vloerbedekking. Omdat er maar één aanspreekpunt is, geeft dit - vooral voor ouderen - rust in een stressvolle periode. En omdat men alles uit handen kan geven, worden familieleden en mantelzorgers ontlast. Dat men verder tevreden is over de service, blijkt wel uit het feit dat er veel regelmatig terugkerende klanten zijn; uit Voorburg maar verder uit de gehele Haagse regio.

Het assortiment vloerbedekking bestaat uit tapijt, tapijttegels, vinyl, pvc-stroken, marmoleum en laminaat van de beste merken. Verder worden bedden, boxsprings en matrassen van goede kwaliteit geleverd en men kan kussens ook thuis uitproberen. Boxsprings kunnen bekleed worden met elke gewenste stof om deze af te stemmen op de rest van het interieur. Bovendien kan Tanelle kwaliteitskussens, -dekbedden en -matrassen leveren voor een aantrekkelijke prijs. Ellen maakt het beddengoed eventueel op maat, in vele kleuren, in katoen of katoen-satijn en indien gewenst voorzien van borduursel. Het uitzoeken van vloerbedekking, gordijnen, zonwering en bedden vindt bij Tanelle plaats in een rustige en huiselijke sfeer met een kop koffie en een praatje. Doordat Ellen de gordijnen maakt in eigen atelier kan er snel geleverd worden en kunnen speciale wensen of kleine wijzigingen snel gerealiseerd worden. Op de onderste verdieping kun je in een rustige, aangename omgeving ongestoord komen proefliggen.

Door een jarenlange ervaring en een uitgebreide productkennis kunnen Taco en Ellen producten leveren met een optimale prijs/kwaliteit verhouding en de klant optimaal adviseren over een duurzame aankleding. Raambekleding doet niet alleen dienst om de zon buiten de deur te houden, maar kan ook een bijdrage leveren aan energiebesparing.

Sowieso profileert Tanelle zich als een duurzaam bedrijf. Zo wordt 85% van het stroomverbruik opgewekt door een eigen windmolen. Verder worden gordijnstoffen geleverd die gemaakt zijn uit snijresten van T-shirt productie. Restantstoffen worden bij Tanelle gebruikt om hoezen en stoffen tasjes te maken in plaats van het verstrekken van plastic tasjes. Eventuele restjes gaan naar hobbyisten voor creatieve knutselwerkjes.

In het kader van het zilveren jubileum, geldt er tot en met 28 juni in de winkel van Tanelle een korting van 25% op de productgroepen vitrage, pvc-stroken (met visgraatmotief), matrassen en vouwgordijnen.

Tanelle Bergshoeff Interieur aan de Koningin Julianalaan 150 te Voorburg is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel. 070-3868782. Zie ook Tanelle.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>