Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk, presentatrice bij televisienetwerk Nickelodeon (foto: pr Nickelodeon).
Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk, presentatrice bij televisienetwerk Nickelodeon (foto: pr Nickelodeon).

Nienke van Dijk & SpongeBob in Prinsenhof

Actueel 2.210 keer gelezen

Leidschendam - De jaarlijkse Buitenspeeldag in de wij De Prinsenhof in Leidschendam heeft dit jaar een extra feestelijk tintje. Presentatrice Nienke van Dijk van jeugdzender Nickelodeon opent de Buitenspeeldag op woensdag 12 juni op de Richard Krajicek Playground.

Uiteraard ontbreekt ook SpongeBob SquarePants niet tijdens deze gezellige speelmiddag. Wethouder Nadine Stemerdink trapt deze Buitenspeeldag af met de onthulling van bijzondere kinderkunst op afvalbakken.

In heel Nederland staat woensdag 12 juni in het teken van buitenspelen. Tijdens Buitenspeeldag in de Prinsenhof kunnen kinderen meedoen met onder meer longboarden, knutselen en een spel van Avalex. Ook zijn er moestuinactiviteiten, een coole speurtocht door het park en wordt SpongeBob vereeuwigd in stoepkrijt. Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk, presentatrice bij televisienetwerk Nickelodeon.

Lekker buiten spelen
In samenwerking met WOeJ, IBCE, Wijkactiviteiten Prinsenhof (WAP) en Ouders van de Moestuin organiseert Sport en Welzijn (SenW) woensdag 12 juni de vierde editie van Buitenspeeldag in de Prinsenhof. Miriam Blom (SenW): "Met de organisatie van Buitenspeeldag willen we kinderen laten zien hoe leuk buiten spelen is. We zijn supertrots dat Nickelodeon ons heeft uitverkozen om de Prinsenhof met een bezoekje van Nienke van Dijk en SpongeBob te vereren. We hebben er nu al zin in!"

Programma
Prinsenhof

13:00 uur Onthulling kunstwerk door wethouder Stemerdink
13:15 uur Officiële opening door Nienke van Dijk & SpongeBob (Nickelodeon)
13:30 uur Start sport- en spelactiviteiten en Nickelodeon Meet & Greet met Nienke van Dijk & SpongeBob
15:30 uur Einde Buitenspeeldag

In geval van regen wordt het middagprogramma aangepast. Houd hiervoor de Facebook pagina van SenW in de gaten (@SenWLV) Download de flyer van Buitenspeeldag op: www.senw-lv.nl/events/buitenspeeldag-2019/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant