Weer graffiti op auto's in de parkeergarage Oude Haven | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
De bewoners van de Oude Haven worden moedeloos van alle vernielingen en graffiti in hun parkeergarage (foto:  Ap de Heus).
De bewoners van de Oude Haven worden moedeloos van alle vernielingen en graffiti in hun parkeergarage (foto: Ap de Heus).

Weer graffiti op auto's in de parkeergarage Oude Haven

  •   141 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Moedeloos worden de bewoners van De Oude Haven in Voorburg van het feit dat er wekelijks auto's in de parkeergarage worden besmeurd en vernielingen worden aangericht. Afgelopen weekend werden er met spuitlak teksten en tekens op auto's gespoten.

Teksten als ACAB (wat zou staan voor 'All Cops Are Bastards; oftewel alle politiemensen zijn klootzakken) waren op de voertuigen aangebracht. Rondhangende jongeren die afval, lachgaspatronen, ballonnetjes en drugsresten of -verpakkingen achterlaten, ingeslagen autoruiten, bekraste en anderszins beschadigde auto's, hakenkruizen op muren en plafond; het is schering en inslag in de parkeergarage.

Sommige omwonenden doen geen oog dicht door het lawaai, maar ook doordat zij bezorgd zijn wat er nu weer allemaal wordt uitgespookt in de garage. Daarnaast zijn zij bang voor brandstichting. Ook diefstal van auto-onderdelen – spiegels, airbags, of zelfs complete wielen – is voorgekomen. Bewoners van de bovengelegen woningen en omwonenden die hun auto er mogen parkeren zien daar inmiddels liever maar vanaf.

Het is niet iets van de laatste tijd. Al jaren wordt er geklaagd over de vernielingen in de parkeergarage. Een oplossing lijkt om de garage afsluitbaar te maken en/of surveillancecamera's neer te hangen. Dergelijke verzoeken zijn ook al binnen de politiek gedaan, maar tot dusverre is er niet afdoende actie ondernomen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>