Wethouder Rouwendal bezoekt wijkleercentrum | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Wethouder Jan-Willem Rouwendal  en een aantal ambtenaren bezoeken het wijkleercentrum 'Alles voor Elkaar (Foto: Hilbert Krane)
Wethouder Jan-Willem Rouwendal en een aantal ambtenaren bezoeken het wijkleercentrum 'Alles voor Elkaar (Foto: Hilbert Krane)

Wethouder Rouwendal bezoekt wijkleercentrum

  •   107 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Wethouder Rouwendal bezocht maandag 24 juni wijkleercentrum 'Alles voor elkaar' in Vlietzicht op Schakenbosch.  Hij werd vergezeld door ambtenaren van verschillende disciplines die verdiepende vragen stelden over de gebruikte methodieken in het wijkleercentrum.

Het wijkleercentrum 'Alles Voor Elkaar' is een initiatief van actieve bewoners die kennis en ervaring willen delen om gezamenlijk een veilige plek te creëren voor deelnemers. Het bezoek was in aansluiting op een fietstocht en is georganiseerd door de gebiedsregisseur van Leidschendam, Vanessa van Hurck. Het gezelschap werd ontvangen door het bestuur van het wijkleercentrum. Een deelnemer van het wijkleercentrum droeg een door hem zelf gemaakt gedicht voor.

Het wijkleercentrum Alles voor Elkaar is opgezet door buurtbewoners en vrijwilligers. Behoudens het tuingereedschap dat is verkregen via Vlietwensen zijn alle spullen door buurtbewoners en deelnemers zelf bijeengebracht. Eigenaarschap en wederkerigheid zijn dan ook belangrijke thema's in de gebruikte methodiek. Veel later dan gepland vertrok de wethouder na nog even genoten te hebben van cake met aardbeien en een persoonlijk gesprek.


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>