De opening van de flagshipstore van schoenketen Nolten in Leidsenhage, straks Westfield Mall of the Netherlands (foto: Hein Athmer).
De opening van de flagshipstore van schoenketen Nolten in Leidsenhage, straks Westfield Mall of the Netherlands (foto: Hein Athmer). Hein Athmer

Nolten opent flagshipstore in Leidsenhage

Actueel 1.352 keer gelezen

Leidschendam - Schoenketen Nolten heeft haar nieuwe flagshipstore afgelopen woensdag feestelijk geopend. De winkel keerde, na een volledige verbouwing en uitbreiding, terug op de oude locatie aan de Liguster 30 in Leidschendam.

Nolten Leidschendam is met de heropening de grootste schoenenwinkel van Den Haag en omstreken. De winkel werd telt nu ruim 750 m2 aan schoenwinkelplezier in een ultramodern pand met prachtige art deco invloeden. Al bij het buitenaanzicht voelt men, mede door de geheel glazen pui, de ruimte en statigheid van de winkel. Dit gevoel is doorgetrokken in het hele design. Zo valt het oog bij binnenkomst direct op de imposante vide van ruim 7 meter hoog en de groenwand die geldt als ademend hart van de winkel.

Met een groter aanbod dan ooit tevoren, een ruime winkelvloer en een collectie voor jong en oud, kunnen alle bezoekers van de toekomstige Mall of the Netherlands terecht bij Nolten Leidschendam. Daar waar de herenafdeling voorheen op de eerste etage te vinden was, bevindt deze zich nu samen met de damesafdeling op de begane grond.

De kinderafdeling is verhuisd naar de eerste etage, die daarmee een grote 'kids only arena' wordt. Deze kinderspeciaalzaak binnen de winkel is te bereiken via een trap en lift, waardoor de afdeling ook met kinderwagens en buggy's goed bereikbaar is. Voor de kids zelf wordt schoenen passen bij Nolten een feestje. Zo is er een mega pastribune ingericht om nieuwe schoenen te passen en aan iedereen te showen, en is er een vending machine met leuke cadeautjes aanwezig.

Ook is er een 'hospitality zone' ingericht waar, net als in de rest van de winkel, service centraal staat. Men kan hier van een kop koffie genieten in één van de fauteuils, aankopen afrekenen of online bestellingen ophalen. Naast de vernieuwde winkel in Leidschendam is de gehele collectie ook via Nolten.nl verkrijgbaar.

Op zoek naar een leuke vakantiebaan in deze nieuwe winkel? Nolten zoekt nog enthousiaste collega's om het team te versterken. Meld je aan via nolten.nl/jobs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant