Cameratoezicht in parkeergarage Oude Haven | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Vernielingen, bekladding, diefstal en overlast zijn aan de  orde van de dag in de parkeergarage aan De Oude Haven (foto: Ap de Heus).
Vernielingen, bekladding, diefstal en overlast zijn aan de orde van de dag in de parkeergarage aan De Oude Haven (foto: Ap de Heus).

Cameratoezicht in parkeergarage Oude Haven

  •   213 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De gemeente gaat  nog komende week 12 camera's plaatsen in de parkeergarage Oude Haven in Voorburg om overlast en vandalisme te beperken.

De werkzaamheden starten op 1 juli en vanaf 5 juli zijn de camera's operationeel en gaan ze beelden opnemen. In verband met privacy kan het beveiligingsbedrijf alleen op verzoek van de politie de beelden uitlezen. 

Burgemeester Tigelaar: "Bewoners en mensen die parkeren in de garage ervaren overlast. Met deze ingreep willen we de veiligheid in de garage verbeteren en vandalisme tegen gaan. Enerzijds werken camera's preventief, anderzijds bieden de camera's  bewijsmateriaal als dat nodig is."

Met het plaatsen van de camera's komt de gemeente tegemoet aan de wens van bewoners om de beveiliging te verbeteren. Die zijn opgelucht dat er na de vele vernielingen diefstallen en overlast nu wat wordt gedaan.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>