Kinderen zijn creatief bezig en maken plezier tijdens ZomerPret (archieffoto Michel Groen).
Kinderen zijn creatief bezig en maken plezier tijdens ZomerPret (archieffoto Michel Groen). Michel Groen

ZomerPret in laatste week van de zomervakantie

Actueel 335 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Nu het zonnetje weer volop schijnt, komen ook weer langzaamaan de zomerkriebels. Ook dit jaar viert WOeJ met haar vrijwilligers de zomer samen met de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma in de laatste week van de schoolvakantie.

Deze editie organiseert Stichting WOeJ de ZomerPret (voorheen WOeJPret) samen met SenW. Uiteraard staan ze samen voor hetzelfde doel en gaan ze nog steeds voor zoveel mogelijk pret. Het thema dit jaar is sprookjes. Zo kunnen de kinderen volop hun fantasie gebruiken en lekker wegdromen bij mooie verhalen en activiteiten. Er is een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils.

Op maandag en woensdag zijn er allerlei workshops te doen van koken tot toneelspelen en knutselen. Dinsdag kunnen de kinderen lekker sporten tijdens de sportdag. Donderdag is er een uitstapje naar het bos om daar o.a. een uitdagende expeditie te doen en vrijdag wordt ZomerPret afgesloten met een boottochtje op de Vliet.

De vrijwilligers van WOeJ zijn al hard bezig met de voorbereidingen om er met zijn allen weer een onvergetelijk mooie editie van te maken. Zomerpret is van 26 t/m 30 augustus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kijk voor meer informatie over de inschrijving op de site www.woej.nl/zomerpret. Hier vindt u ook meer info over het complete programma en kosten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant