De heer en mevrouw Mulder-van Oosten met burgemeester Klaas Tigelaar (foto: familie Mulder).
De heer en mevrouw Mulder-van Oosten met burgemeester Klaas Tigelaar (foto: familie Mulder).

Felicitaties voor 60-jarig bruidspaar Mulder

Actueel 652 keer gelezen

Voorburg - De heer en mevrouw Mulder-van Oosten waren woensdag 26 juni 60 jaar getrouwd.

Aad Mulder (84) is geboren in Den Haag. Hij werkte vanaf zijn 15e jaar bij een boekbinderij en een boekbinderij/uitgeverij. Vervolgens kon hij als ambtenaar aan de slag bij de gemeente Den Haag, eerst als administratieve kracht en later als begeleider van mensen met een beperking die werkzaam waren in de sociale werkvoorziening. Hij ging in 1992 op 57-jarige leeftijd met vervroegd pensioen.

Femmy Mulder-van Oosten (83) werd geboren in Amsterdam. Zij heeft vooral administratief werk gedaan en was tot haar huwelijk stenografisch typiste voor een advocatenkantoor. Toen zij trouwden verhuisde zij naar haar man in Den Haag, waar zij aanvankelijk inwoonden bij een bejaard echtpaar. In 1961 konden zij een eigen woning huren in de Transvaalwijk en daar werd in 1965 dochter Anita geboren. In 1968 kwamen zij naar de Johan Willem Frisolaan in Leidschendam. Hier kwam zoon Peter ter wereld en was het gezin compleet.

In 1978 kon een nieuwe woning in Nieuw-Duivenvoorde in Leidschendam worden betrokken aan de Doornenburg. Mw. Mulder ging, toen de kinderen wat ouder, werden ook weer aan de slag als administratief medewerkster bij een autobedrijf en ook nog een tijdje als administratief ambtenaar bij het Ministerie van VROM in Leidschendam.

Naast hun werk hadden de heer en mevrouw Mulder ook hobby's zoals fietsen in de omgeving en wandelen, bijvoorbeeld op het landgoed De Horsten. Ook dansten zij bij de dansgroep van Dorani in wijkgebouw De Poort. Als gevolg van voetklachten van de heer Mulder moesten zij daar echter mee stoppen. Mevrouw Mulder heeft nog wel een tijdje aan linedance gedaan en ritmische gymnastiek gedaan en heeft ook nog lange tijd gezwommen.

Om gezondheidsredenen verblijft zij nu echter in WZH Prinsenhof, terwijl haar man aan de Prins Frederiklaan woont. De burgemeester kwam het echtpaar feliciteren in Prinsenhof, waar ook een lekkere taart werd aangesneden en koffie werd gedronken. Het diamanten huwelijk werd verder in kleine kring gevierd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant