Met het doorprikken van vele ballonnen verrichtte mevrouw Eijckelhof met een jonge bewoner, de openingshandeling (foto: pr).
Met het doorprikken van vele ballonnen verrichtte mevrouw Eijckelhof met een jonge bewoner, de openingshandeling (foto: pr).

De Huiskamer van start gegaan aan Burgemeester Velthuijsenlaan

Actueel 846 keer gelezen

Leidschendam - Het project 'De Huiskamer' is donderdag 20 juni van start gegaan in een wooncomplex van woningcorporatie Vidomes aan de Burgemeester Velthuijsenlaan in Leidschendam.

Met het doorprikken van vele ballonnen verrichtte mevrouw Eijckelhof met een jonge bewoner, de openingshandeling. Jong en oud kwamen hiermee mooi samen. Mevrouw Eijckelhof woont namelijk al sinds 1964 in deze flat en is daarmee de langstzittende bewoonster. "En nog steeds met veel plezier", laat zij weten.

In de Huiskamer zijn bewoners welkom voor gezellige koffiemomentjes, maar ook om met elkaar te praten over zaken die spelen in het complex, bijvoorbeeld de renovatie. Ook komt er een activiteitenprogramma waarvoor er onder meer gesprekken worden gevoerd met de bewonerscommissie van het complex, Sport en Welzijn en WOeJ.

In De Huiskamer werkt een vrijwilliger van Sport en Welzijn. Deze persoon schenkt koffie en thee in en zorgt dat de kamer schoon en netjes blijft. Dit project is een mooi voorbeeld van de samenwerking in de Leidschendamse wijk De Heuvel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant