Juf Paula neemt na 30 jaar afscheid van De Speeldoos

Actueel 285 keer gelezen

Voorburg - Juf Paula neemt op woensdag 17 juli afscheid bij peuterspeelzaal KIJK de Speeldoos en de Protestants-Christelijke Basisschool (PCBS) Groen Van Prinsterer in Voorburg. Paula was maar liefst 30 jaar lang een vertrouwd en geliefd gezicht op de peuterspeelzaal en verwelkomde iedere dag een groot aantal peuters.

Paula kwam 30 jaar lang kwam naar de peuterspeelzaal aan de Paradijsstraat 51 in Voorburg om met haar groep peuters allerlei activiteiten te doen, zodat de peuters van 2 tot 4 jaar goed voorbereid naar de basisschool gingen. In de peuterspeelzaal, ving zij elke ochtend een groot aantal peuters op om samen met elkaar spelenderwijs te leren.

Op woensdag 17 juli vanaf 14:15 uur is iedereen welkom om van het zomerfeest te genieten met volop activiteiten voor de kinderen. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn, komt er een ballonartiest langs, kunnen de kinderen zich uiteraard laten schminken en gaan natuurlijk de voetjes los op de muziek. Het feest zal beginnen met een toespraak van bestuurder Karen Strengers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant