Voorburger Bernard, hier met zijn vrouw, was eerder succesvol tijdens de Miljoenenjacht (foto: Roy Beusker).
Voorburger Bernard, hier met zijn vrouw, was eerder succesvol tijdens de Miljoenenjacht (foto: Roy Beusker).

Inwoners Leidschendam jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Actueel 5.501 keer gelezen

Leidschendam - Vijftig inwoners uit Leidschendam uit postcodegebied 2266 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Leidschendam daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 22 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

Jos (37) uit Leidschendam is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam. Grappend vertelt hij: "Ik ben er klaar voor: ik heb mijn baan al opgezegd! Als het lot mij goed gezind is en het zover komt, dan kies ik een mooie prijs uit een van de koffers. Ik hoef niet zo nodig in de spotlight te staan aan de finaledesk. De hoofdprijs heb ik toch al binnen: mijn vrouw en drie kinderen!"

Het is niet de eerste keer dat inwoners van Leidschendam op de Miljoenenjacht-tribune plaatsnemen. In het najaar van 2018 zaten vijftig inwoners uit postcodegebied 2264 in de studio bij Linda de Mol. Toen sleepten de Leidschendammers geen grote prijzen in de wacht.

De vijftig inwoners van Leidschendam zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Leidschendam is zondag 22 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

Uit de krant