Logo hetkrantje-online.nl
De finale van een succesvolle uitvoering door Stichting Dans aan de Vliet in Theater Ludens (archieffoto: George Pathó).
De finale van een succesvolle uitvoering door Stichting Dans aan de Vliet in Theater Ludens (archieffoto: George Pathó).

Komende weken druk programma Dans aan de Vliet

  •   171 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Stichting Dans aan de Vliet is zaterdag 31 augustus op het Cultureel zomerfestival weer aan de slag gegaan met een aantal demonstraties en open lessen. Er waren peuterdanslessen, kleuters en ballerina's met pit (selectie)groep van kinderen van 7+ jaar te zien met leuke voorproefjes op het nieuwe dansseizoen.

Komende zaterdag, 7 september, is iedereen die wil komen kijken welkom tijdens de open lessen van 09.00 uur tot 15.00 uur in Het Danskantoor op de Damlaan 42a in Leidschendam. Alle danslessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot volwassenen starten vanaf 7 september.

Dit jaar is de stichting jarig dus er is een aantal activiteiten. Zo gaan de kinderen van Stichting Dans aan de Vliet op 14 september om 10.00 uur tijdens Het Huygensfestival in De Franse Kerk aan de Fransekerkstraat in Voorburg optreden onder begeleiding van een live spelend orkest; het Haags Instrumentaal Jeugdensemble.

Op 22 september is er tijdens de Vlietdagen een dubbelprogramma. Er wordt vanaf 13.30 uur een gevarieerd programma van moderne dans, acrobatische rock, streetdance en meer tot hip hop gedanst op het podium voor de kerk Petrus en Pauluskerk bij de sluis in Leidschendam en 's middags is iedereen van 17:00-18:30 uur weer welkom op Het Dansgala in Theater Ludens aan het Burg. Feithplein in Voorburg met een aantal bekende dansgezelschappen, waaronder De Dutch Don't Dance Division en het internationaal bekende Dansensemble Paloina. Speciale gasten zijn de solisten van het Bulgaarse Nationale Ballet en er zijn daarnaast nog meer verrassende dansacts.

Op 21 december besluit de stichting Dans aan de Vliet het jubileumjaar met de Kerstvoorstelling 'The Beauty of Tchaikovsky' in Theater Ludens. Reserveer alvast via de site www.theaterludens.nl. Kijk voor meer informatie op www.dansaandevliet.nl.

Meer berichten