Logo hetkrantje-online.nl
Tijdens het Cultureel Zomer Festival werd de nieuwe winkel van Interwabo officieel geopend en stond er een fleurige ballonnenboog voor de ingang van de winkel (foto: DJ).
Tijdens het Cultureel Zomer Festival werd de nieuwe winkel van Interwabo officieel geopend en stond er een fleurige ballonnenboog voor de ingang van de winkel (foto: DJ).

Colors@Home Interwabo nu op Koningin Julianaplein

  •   230 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het is dubbel feest voor Colors@Home Interwabo in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Niet alleen bestaat het bedrijf 40 jaar, maar onlangs verhuisde de zaak (binnen het winkelcentrum) ook naar het Koningin Julianaplein 23. Tijdens het Cultureel Zomer Festival werd de nieuwe winkel officieel geopend en stond er een fleurige ballonnenboog voor de ingang van de winkel.

Colors@Home Interwabo is hèt adres voor bijna alle vloerbedekking (tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat en PVC), gordijnen en binnen- en buitenzonwering.  Eigenlijk het hele pakket voor woninginrichting, met uitzondering van meubelen.

De merken vloerbedekking die gevoerd worden zijn Parade, Desso, Bonaparte, Heuga, Interfloor en de eigen huismerken van Colors@Home. Het belangrijkste merk voor laminaat, is Quick Step. Daar is de zaak ook Master Installer voor, wat betekent dat je twee jaar extra installatiegarantie krijgt bovenop de gewone garantie. Verder levert interwabo marmoleum, vinyl, pvc-stroken en parket van Forbo, Novilon en het eigen huismerk Colors@Home. 

Voor binnen- en buitenzonwering, vouwgordijnen en horren is de zaak o.a. Luxaflex-dealer. In de nieuwe zaak is daar een hele nieuwe uitgebreide shop voor ingericht. 

Meer informatie via tel. 070 – 319 2466, of op www.interwabo.nl.

Meer berichten