Logo hetkrantje-online.nl

Remko van Eldik is de nieuwe accountmanager bedrijven

  •   202 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Na ruim drie jaar heeft Kim van Loon afscheid genomen als accountmanager van de gemeente. Remko van Eldik neemt het stokje van haar over.

Kim heeft in deze drie jaar het gemeentelijk accountmanagement opgezet en is door haar enorme inzet uitgegroeid tot een herkenbaar en vertrouwd gezicht bij de lokale ondernemers. De gemeente Leidschendam-Voorburg is Kim zeer erkentelijk voor haar grote bijdrage aan het versterken van het contact tussen ondernemers en de gemeente en wenst haar succes met haar volgende stap.

Inmiddels is Remko van Eldik gestart als nieuwe accountmanager. Remko zal de komende tijd het accountmanagement verder vorm gaan geven en ondernemers met raad en daad bijstaan. Als bewoner en zelfstandig ondernemer in de gemeente is hij reeds goed bekend met Leidschendam-Voorburg. Daarnaast heeft hij door zijn ervaring bij onder andere Delft en gemeente Rijswijk ruime ervaring in de regio met het versterken van de lokale economie en het ondersteunen van ondernemers en investeerders.

Remko van Eldik is per mail en telefonisch te bereiken via mail rveldik@lv.nl en telefoon 070-30009397. Daarnaast blijft Jacq Cornelissen actief als centrummanager kernwinkelgebieden en is bereikbaar via jjl.cornelissen@lv.nl en telefoon 06–53868930.

Meer berichten