Logo hetkrantje-online.nl

Zes koks zijn voorbereid op Culinaire Armada

  •   229 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Onder de titel 'de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk' slaan zes restaurants uit deze gemeentes de handen ineen tijdens de Culinaire Armada. Dit vindt plaats op de zaterdag 21 september tijdens het weekend van de 14e editie van de Vlietdagen. De zes koks serveren een zes gangen diner op een hoogstaand niveau. 

Varende op de Vliet, komen de deelnemers langs zes gastronomische restaurants waar zij genieten van smaakmakende gerechten die vloeiend in elkaar overlopen. De rondvaart start bij de Oversteek in Rijswijk en gaat vervolgens langs de keukens van Restaurant NIVEN, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park Voorburg, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn allen gesitueerd bij een brug langs de route. 

Voor €55,- verschaft men zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, wat plaatsvindt op de Vliet. De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende restaurants, de receptie van Hotel Savarin en online via www.armadaaandevliet.nl. Deze entreekaarten zijn exclusief het gebruik van een vaartuig. 

Het is ook mogelijk een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot te kopen bij de Ooievaart à €75,- per persoon. Bestel in dat geval de kaarten via www.ooievaart.nl. Tevens is het mogelijk om een vaartuig te huren bij de Ooievaart (prijs op aanvraag). Het is ook mogelijk om de route per fiets af te leggen. 


 

Meer berichten