Arianne Samsom, Annemarie Baas-Braun en Marjolein Wijnants op de rode loper bij WZH Vliethof (foto: pr WZH).
Arianne Samsom, Annemarie Baas-Braun en Marjolein Wijnants op de rode loper bij WZH Vliethof (foto: pr WZH).

Bewoners van Rustoord verhuisd naar Vliethof

Actueel 1.184 keer gelezen

Voorburg - De verhuizing is achter de rug. Alle bewoners van WZH Rustoord in Leidschenveen hebben 10, 11 en 12 september hun intrek genomen in WZH Vliethof in Voorburg.

Ze werden stijlvol op de rode loper ontvangen door locatiemanager Annemarie Baas-Braun, projectleider Arianne Samsom en management assistent Marjolein Wijnants.

Vol enthousiasme heeft iedereen keihard gewerkt om de verhuizing naar het woonzorgcentrum aan de Vliet zo positief en zo rustig mogelijk te laten verlopen. Bewoners konden mee met een uitje naar Museum Louwman, een dagje doorbrengen met familie of meedoen met activiteiten in WZH Leilinde, terwijl de verhuizers in rap tempo hun werk deden. Bij binnenkomst in Vliethof troffen bewoners hun zit/slaapkamer ingericht en klaar voor gebruik aan. Nu begint de periode van wennen en ontdekken in het stijlvolle Vliethof. Volgende week verhuizen ook de nieuwe bewoners naar het Voorburgse woonzorgcentrum aan de Raadhuisstraat 2.

Vliethof biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in woongroepen van 8 tot 10 bewoners in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Elke woongroep heeft een gemeenschappelijke huiskamer, terras en keuken.

Kijk voor meer informatie op www.wzh.nl/vliethof.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant