Heleen van Beek (rechts) biedt groepstrainingen en 1-op-1 sessies aan bedrijven en ZZP'ers (foto: Pawel Debik).
Heleen van Beek (rechts) biedt groepstrainingen en 1-op-1 sessies aan bedrijven en ZZP'ers (foto: Pawel Debik). Sander Flobbe
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Ad-junct traint controle over je agenda en ruimte in je hoofd

Actueel 539 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Hoe creëer je rust in je agenda, houd je een gezonde werk-privébalans, behaal je in minder tijd meer resultaat en realiseer je een werkplek zonder knelpunten? Roep dan de hulp in van Heleen van Beek die vanuit haar bedrijf Ad-junct uitkomst kan bieden. Zij biedt time management training en werkplekadvies aan mensen, die het overzicht in meer of mindere mate kwijt zijn.

De 54-jarige Heleen heeft een mooie carrière doorlopen in functies op het gebied van management ondersteuning, public relations, financiën en personeelszaken. "Toen mijn dochter 1,5 jaar oud was kwam ik er alleen voor te staan. Ik moest dus in versneld tempo leren alle ballen hoog te houden." Dat is haar gelukt en daar is ze best trots op. Sinds 2008 werkt zij als HR & Finance Consultant bij IT-software bedrijf Zarafa en later Kopano in Delft. Zij heeft het daar erg naar haar zin en toch ontbreekt er iets. "Ik heb een verschrikkelijk leuke baan en fijne collega's maar ik wil al zo lang en graag iets voor mijzelf beginnen. Nu mijn dochter zelfstandig is, durf ik de stap wel te nemen."

Heleen heeft kennis in de praktijk opgedaan en deze aangevuld met relevante HBO-opleidingen. Om de puntjes op de i te zetten, heeft ze de opleiding tot Zakelijk Organizer gevolgd van De HuishoudCoach®/De KantoorCoach® in samenwerking met Efficienz. "Ik werk nog parttime bij Kopano. Zo blijf ik ook op de hoogte van alle ontwikkelingen op HR-gebied."

Ad-junct begeleidt werkgevers, werknemers en zzp'ers door het aanleren en trainen van vaardigheden op het terrein van e-mailen, plannen en organiseren. Met deze trainingen zorgt Heleen ervoor dat haar klanten hun agenda voor werk en privé onder controle krijgen en een werkbare werkplek hebben. "Hoewel er altijd externe factoren van invloed zijn op je agenda en er regelmatig geschoven zal moeten worden met afspraken, hoeft dit geen probleem te zijn. Je kan namelijk zelf de regie houden."

Tijdens haar trainingen gebruikt Heleen tools waarmee je inzicht krijgt in je eigen manier van werken en ze helpt je vervolgens meer structuur aan te brengen en te houden. "Er is veel tijdwinst te behalen met de aangeboden manier van werken. Van zeker zo grote waarde is de rust in je hoofd die het oplevert gedurende de werkdag, maar ook tijdens de slaap. Wanneer alle werkzaamheden in kaart zijn gebracht, kunnen deze worden vertaald naar een takenlijst en een goed behapbare agenda. Dan schrik je bijvoorbeeld 's nachts niet meer wakker van alles wat niet vergeten mag worden."

Voordat Ad-junct aan de slag gaat vindt er een uitgebreide intake plaats waarin Heleen in kaart brengt waar de problematiek zit. Het plan van aanpak dat daaruit voortkomt, wordt met de klant besproken. "Dit is per bedrijf, per afdeling en per individu weer anders. Ik bied bijvoorbeeld een groepstraining op maat aan waarbij ik na 1 of 2 sessies verder ga per individu." Zij biedt groepstrainingen en 1-op-1 sessies aan bedrijven en ZZP'ers. 

Ad-junct is gevestigd aan de Vlietweg 111 in Leidschendam en is bereikbaar via h.vanbeek@ad-junct.nl, t. 070-750 577 / 06-42203996 en het contactformulier op de website www.ad-junct.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant