De firma Van Kan wordt in het zonnetje gezet (foto: pr).
De firma Van Kan wordt in het zonnetje gezet (foto: pr).

Duurzame ondernemers in het zonnetje gezet

Actueel 301 keer gelezen

Leidschendam - De Vlietdagen werden vrijdag 20 september geopend door Wethouder Astrid van Eekelen. Tijdens de ondernemersborrel zette de wethouder 3 ondernemers uit Leidschendam-Voorburg in het zonnetje vanwege hun bijdrage aan duurzaam ondernemen.

Marcel van Heuvel vertelde over zijn bureau voor grafische vormgeving, Optima Forma. Het kantoor is afgelopen jaar ingrijpend veranderd. Het pand is volledig energie neutraal met extreem goede isolatie en duurzame warmte en stroom van zonnepanelen. Ook Casper van Leeuwen sprak over zijn bedrijf Nuoveni, een jong bedrijf in duurzame installatietechniek en vastgoedbeheer in Voorburg.

Als sluitstuk van de opening werden Ron en Clazien van Kan op het podium geroepen. Ron vertelde trots over het succesverhaal van hun bedrijf. In 1994 won Stomerij van Kan de Milieuprijs van Leidschendam. Daarna is het verduurzamen niet meer gestopt. Inmiddels hebben zij, mede dankzij hun maatschappelijk verantwoord ondernemen, vele prijzen en onderscheidingen ontvangen en zelfs het Predicaat Hofleverancier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant