Logo hetkrantje-online.nl
Steven Thomas, directeur Sonova Audiological Care Nederland, opende de winkel samen met de medewerkers en een aantal wachtende klanten. 
Steven Thomas, directeur Sonova Audiological Care Nederland, opende de winkel samen met de medewerkers en een aantal wachtende klanten. 

World of Hearing Schoonenberg geopend in Mall of the Netherlands

  •   369 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Vandaag is de tweede winkel in Nederland van 'World of Hearing by Schoonenberg' feestelijk geopend in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Steven Thomas, directeur Sonova Audiological Care Nederland, opende de winkel samen met de medewerkers en een aantal wachtende klanten. 

In de Mall of the Netherlands - het grootste winkelcentrum van Nederland – introduceert Schoonenberg een nieuw winkelconcept voor hooroplossingen dat zich onderscheidt van de meer traditionele hoorwinkels. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van horen. Van altijd de nieuwste hoortoestel innovaties, passende gehoorbescherming voor jong en oud tot oplossingen voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus. De eerste klanten krijgen gratis hoortoestelbatterijtjes of gehoorbeschermers.

De nieuwe winkel aan het Liguster (tegenover Kruidvat) draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag, zo kun je zelf een hoortest doen in de self-screening room. Meest uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin direct een hooroplossing ervaren. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest. Of het nu een restaurant is, of een vergadering… Je zit er middenin.

World of Hearing is officieel Lyric dealer, de enige 100% onzichtbare hooroplossing. In tegenstelling tot andere hoortoestellen wordt Lyric in de gehoorgang geplaatst, dichtbij het trommelvlies, waardoor een natuurlijke geluidsbeleving ontstaat. Na plaatsing kunnen klanten 24/7 en ca. drie maanden achtereen horen. Na die drie maanden wordt er een nieuwe Lyric geplaatst.

De winkel is dagelijks geopend 09.30 tot 18.00 uur. Met uitzondering van maandag: 11.00 tot 18.00 uur, donderdag: 09.30 tot 21.00 uur en zondag: 12:00 tot 17:00 uur.

Meer berichten