Afbeelding

Themadebat over realiseren van goed bereikbaar Leidschendam-Voorburg

Actueel 638 keer gelezen

Leidschendam - Het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg organiseert op 28 oktober een themadebat over het realiseren van een goed bereikbaar Leidschendam-Voorburg in het Veur theater.

Al decennialang wordt er gesproken over de bereikbaarheid van gemeente, door het beperkte aantal overgangen over de Vliet tussen de oost- en westzijde van onze gemeente. De afgelopen periode lijkt de discussie volledig te gaan over de verkeersdruk op en rond de bruggen over de Vliet en in de tunnels van de N14 en de keuze tussen selectieve toegang en een extra oeververbinding, waarbij de emoties hoog oplaaien. In de communicatie wordt nauwelijks aandacht besteed aan de economische effecten voor ondernemers. MKB LV kan zich goed voorstellen dat er bij ondernemer wel vragen leven, zoals wat betekent het voor mijn business als gemeente Leidschendam-Voorburg op slot gaat, wat is het effect van de wat is de impact van selectieve toegang op winkelgebieden als Julianabaan, Huygenskwartier, Mgr. Van Steelaan, Rembrandtrotonde en bedrijventerreinen Overgoo, Westvlietweg, Stompwijk en welk effect gaan de werkzaamheden aan de N14 hebben wanneer aanpassingen gaan plaatsvinden om de verwachte toename van bezoekers aan Mall of the Netherlands te kunnen verwerken?

MKB Leidschendam-Voorburg vindt het belangrijk dat ondernemers zich bewust worden wat het effect is van de voorgenomen maatregelen op de bereikbaarheid en winstgevendheid in de komende jaren. Onafhankelijke experts geven informatie over de oplossingsrichtingen die momenteel op tafel liggen en de consequenties van deze maatregelen op ondernemingen. En wat zijn de standpunten van de lokale politiek ten aanzien van de bereikbaarheid en leefbaarheid van Leidschendam-Voorburg voor ondernemers.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Veur theater, Damlaan 44 in Leidschendam. 
Aanvang: 20.00 uur; einde programma 22.00 uur.

Voor aanmelden klik hier

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant