Nikita beleefde met haar zussen Destiney en Jo-Anna een superdag (foto: pr Stichting Opkikker).
Nikita beleefde met haar zussen Destiney en Jo-Anna een superdag (foto: pr Stichting Opkikker). SIETSKE

Welverdiende Opkikkerdag voor Nikita (3) met gezin

Actueel 929 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Voor Nikita (3) en de rest van het gezin waartoe zij behoort stond er zaterdag 5 oktober een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag.

De ene na de andere verrassing stond op ze te wachten, waarbij naar alle hobby's en wensen van de gezinsleden was geluisterd. Zo mocht het gezin onder andere in de limousine plaatsnemen en onder politiebegeleiding een rit maken. Ook konden ze van alles over het leven van de kabouters leren en werd Nikita zelf omgetoverd tot kabouter. Niks was te gek en het was één groot feest. Het doel van deze dag? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Nikita is namelijk langdurig ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en haar zussen Destiney (11), Jo-Anna (10) en broertje Nick (3). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld.

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Zij zet zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven.

Meer informatie op www.opkikker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant