Grote chaos bij opening Media Markt in Westfield Mall of the Netherlands | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Chaos tijdens de opening van Media Markt (Foto: Regio15)
Chaos tijdens de opening van Media Markt (Foto: Regio15)

Grote chaos bij opening Media Markt in Westfield Mall of the Netherlands

  •   1230 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Bij de opening van een nieuwe MediaMarkt-vestiging in Mall of the Netherlands zijn vanmorgen meerdere gewonden gevallen als gevolg van verdrukking.

Met name scholieren kwamen af op de openingsaanbieding. De eerste 100 klanten zouden een set Bluetooth oortjes ter waarde van 115 euro gratis krijgen. 

Omwonenden werden al rond half vijf uit hun slaap gewekt vanwege de eerste 'klanten' die hun felbegeerde gratis oortjes niet wilden missen en voor de ingang van het winkelcentrum stonden te wachten om naar binnen te kunnen.

Rond negen uur was de menigte bij de winkel zo aangezwollen, dat de nieuwe zaak op last van de politie eerder werd geopend, omdat de klanten vooraan in de rij in de verdrukking raakten. In het gedrang sneuvelden kassa's en beveiligingspoortjes en raakten een aantal mensen onwel. Er zijn hierop meerdere ambulances opgeroepen.

Voor zover bekend zijn drie klanten door het ambulancepersoneel verzorgd. Twee daarvan konden zelf naar de ambulance toelopen; één klant is per brancard naar buiten gebracht. Het is niet bekend hoeveel er naar het ziekenhuis zijn vervoerd. 

Er waren lieden die op een andere manier trachtten de wachtrij te omzeilen: op het President Kennedyplein in Leidschendam hebben vanmorgen vier jongens op twee scooters een poging gedaan een jongen te beroven van zijn zojuist verkregen gratis oortjes.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>