De 13-jarige Maarten Bakker won de Rijswijk Talent Award met het Nederlandstalige nummer 'Laat me niet alleen' (foto: Ot Douwes).
De 13-jarige Maarten Bakker won de Rijswijk Talent Award met het Nederlandstalige nummer 'Laat me niet alleen' (foto: Ot Douwes).

Maarten Bakker Special Guest bij eerste Open Podium

Actueel 268 keer gelezen

Voorburg - De 13-jarige Maarten Bakker won zaterdagavond 5 oktober de Rijswijk Talent Award met het Nederlandstalige nummer 'Laat me niet alleen'. Op donderdagavond 17 oktober is hij de Special Guest van het eerste Open Podium Talentenloods seizoen 2019-2020.

Er wordt teruggeblikt op de talentenjacht van Rijswijk, zijn hulphond en natuurlijk zal Maarten ook zingen, waarbij hij zichzelf begeleid op de piano. Naast Maarten zal de 6-koppige meisjesband Blueline van Drumschool Voorburg optreden.

Verder staan op het programma een DJ, een jonge rapper, een dichteres en twee broers op piano en dwarsfluit, die allen eigen werk laten horen. Het programma wordt compleet gemaakt met de finalisten Britt en Marius, die als beloning op het grote podium van het Zomercultureel Festival Julianaplein hebben mogen optreden. Hoe hebben zij het ervaren?

Tot slot wordt bekendgemaakt door de jury welke Two Talents door zijn voor de Slotavond. Wil je zelf optreden of een keer komen kijken? Dat kan. De entree is voor jeugd tot 21 jaar gratis (volwassenen €5,50). Het aanmeldingsformulier voor een optreden vind je op de website talentenloods.nl. Zeker zijn van een plek als bezoeker? Reserveer kaartjes via de website van theaterludens.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant