Timmo Kranstauber van Cartouche in actie (archieffoto: Hein Athmer).
Timmo Kranstauber van Cartouche in actie (archieffoto: Hein Athmer). Hein Athmer

Heren Cartouche delven het onderspit tegen Schaerweijde

Sport 460 keer gelezen

Voorburg - Door een ongeluk tijdens de wedstrijd van de dames van Schaerweijde sloegen de hockeyheren van Cartouche een half uur later af dan gepland in De Kuil.

En dat begin was duidelijk voor de thuisploeg. Schaerweijde was in dat eerste kwart feller en liep dan ook al snel uit naar een 2-0 voorsprong. In het tweede kwart herpakte Cartouche zich, maar tot doelpunten leidde dat nog niet.

Direct na rust sloeg de thuisploeg direct weer toe via een strafbal. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld, ware het niet dat Yorick van der Vis met een mooie individuele actie de hoop terugbracht. Hoop op een resultaat was er helemaal toen Boris Stomps uit de strafcorner de 2-3 binnenschoot. Er werd flink druk gezet door de bezoekers, maar toch was het Schaerweijde dat vlak voor tijd de wedstrijd in het slot gooide en de 4-2 aantekende.

Daarmee doet Cartouche even pas op de plaats en gaan de Groenhemden zich opladen voor de volgende taaie tegenstander, die luistert naar de naam SCHC.