De medewerkers van de kwekerij op Buitengoed Dorrepaal hebben violen opgekweekt die te koop zijn in de tuinwinkel (foto: pr).
De medewerkers van de kwekerij op Buitengoed Dorrepaal hebben violen opgekweekt die te koop zijn in de tuinwinkel (foto: pr).

Winterharde violen bij zorg- kwekerij Villa Dorrepaal

Actueel 1.432 keer gelezen

Leidschendam - De medewerkers van de kwekerij op Buitengoed Dorrepaal – Middin, ook wel meewerkers genoemd, hebben hard gewerkt. Samen hebben zij een heleboel violen opgekweekt en deze zijn nu in allerlei kleuren en schakeringen te koop in de winkel van de kwekerij.

Voor de koude maanden hoeft u niet te vrezen: de violen zijn winterhard. Kom snel langs in de winkel van de kwekerij om ze te bewonderen. Ze kosten 50 cent per plant, of 12 planten voor 5 euro. Natuurlijk kunt u ook gewoon even in de winkel van de kwekerij langskomen, om te genieten van een kopje koffie en een zelfgemaakt appeltaartje.

In de kwekerij zijn de meewerkers het hele jaar door bezig met alle facetten die te maken hebben met kweken van (groente)planten maar ook het onderhouden van de moestuin. In de tuinwinkel doen de meewerkers allerlei werkzaamheden die in een winkel gedaan moeten worden. Hier kunt u terecht voor leuke (cadeau)artikelen die binnen Middin gemaakt worden maar ook voor tuinplanten die door de kwekerij worden opgekweekt. Ook kunt u hier wat lekkers halen voor in de binnentheetuin.

De cliënten van Dorrepaal vinden het een eer om het de bezoekers naar hun zin te maken. Of dat nou in de winkel is, in de kas, op de speelweide, in de theetuin, of in een van de vergaderzalen in de villa. Meer info op de Facebookpagina: Buitengoed Dorrepaal – Middin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant